Rolls Royce spctre

Tjugonio färger, 31 kontrasterande nyanser, sex hjulalternativ – det råder ingen brist på yttre uppgraderingar för Spectre.

Rolls-Royce Spectre är den andliga efterföljaren till den tvådörriga, fyrsitsiga Phantom Coupe – och den ser underbar ut. Men ännu viktigare är att Spectre är lyxbilstillverkarens första elbil. Den har 577 hästkrafter, 260 mils räckvidd och, som med alla riktiga Rolls-Royce, en nästan obegränsad mängd anpassningsbara alternativ att välja mellan.

Spectre-konfiguratorn är mer robust än några av de traditionella online-anpassningsverktygen som finns. Det finns 29 exteriöra färgalternativ att välja mellan – 12 standard och 17 som en del av Commissioned Collection – samt 31 kontrasterande tvåfärger.

Det finns till och med två kontrasterande konfigurationer. Upper Two-Tone täcker hela den övre halvan av fordonet i din önskade nyans medan Aero Two-Tone använder kroppsfärg på pelarna och fönsteromfattningarna. Eller om du känner dig lite oinspirerad finns det ett monotont alternativ.

Köparna kan välja sex olika hjulalternativ. Det finns fyra 23-tumsfälgar och en 22-tumsfälg som finns tillgängliga globalt, med antingen polerat silver eller tvåfärgat silver och svart. Den kinesiska marknaden får däremot alternativet med ett riktat 22-tums hjul.

Köparna kan också bestämma om de vill att Spirit Of Ecstasy-märket ska vara helt upplyst. Om inte finns det fortfarande ett ”Uplit”-alternativ för den traditionella kromade Ecstasy som projicerar belysning underifrån och ger den mer närvaro.

När man hoppar in i bilen är mängden anpassningsbara alternativ som förväntat häpnadsväckande. Med visualiseringsverktyget kan du färglägga tre separata områden på sätena – den övre halvan, ryggstödet och till och med bollarna – och det finns nio faneralternativ som sträcker sig från öppen ek till högglansig pianolack i antingen vitt eller svart. Ratten kan också anpassas, och köparen kan till och med ändra färgen på rattarna i instrumentgruppen. Och självklart finns Rolls-Royces signatur Starlight-himmel med en stjärnskottfunktion tillgänglig.
rolls royce spectre 2023

Rolls-Royce berättar naturligtvis inte hur mycket varje alternativ kostar online. Men vi vet att Spectre börjar på 413 500 dollar i USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *