bentley

Bentayga 2021 har en 4,0-liters twin-turbo V8 som ger 542 hästkrafter och 568 lb-ft vridmoment. Den typen av kraft kommer att driva dig och upp till fyra andra passagerare till en topphastighet på 180 miles i timmen. Om du vill kan du dra upp till 7 700 pund, även om vi allvarligt tvivlar på att du kommer att se någon av dessa vid båtrampen på lördagsmorgonen.

bentley

Exteriören sticker självklart ut, men som med de flesta lyxiga SUV:er är interiören lika viktig, om inte viktigare. Här är vad vi hade att säga om insidan av 2021 års modell, som var den första stora uppdateringen sedan Bentayga introducerades 2016:

”Naturligtvis är interiören utan tvekan den viktigaste delen av en Bentley. Mittstapeln får ett nytt utseende, Bentley har gett en ny ratt, nya dörrklädnader och helt nya säten. Den är byggd kring ny teknik, eftersom Bentley har integrerat sin 10,9-tums infotainmentdisplay med pekskärm i mittstapeln direkt under den nya designen av luftventilerna och klockan, som helt spänner över hela områdets bredd nu. Detta system lägger till trådlöst Apple CarPlay och Android Auto, och Bentley har uppdaterat bilens USB-portar till USB-C-uttag. Bentley har också tagit över det helt digitala instrumentklustret från Continental GT och Flying Spur, vilket gör att du kan anpassa skärmen till ett antal olika vyer. Även baksätespassagerarna får en uppgradering, eftersom Bentley har lagt till en större styrplatta med pekskärm i baksätet som är snabbare än tidigare.

”Det finns några nya bekvämlighetsfunktioner som lagts till för uppdateringen också. Till exempel är vindrutetvättstrålarna nu integrerade i torkarna och har 22 uppvärmda tvättstrålar i varje arm. Den kommer även fortsättningsvis att erbjudas i konfigurationer med fyra, fem och sju säten. Den fyrsitsiga versionen vinner 3,93 tum i knäutrymme i år på grund av bättre lutande säten, och även den femsitsiga versionen har baksäten som lutar mer än förra året.

”Nya trim- och ytbehandlingsalternativ finns tillgängliga, mest anmärkningsvärda av dem är den nya mörkfärgade diamantborstade aluminiumfärgen. Det är tänkt att påminna om frontgallrets design. Den är tillverkad genom att ”borsta aluminiumet exakt, från flera håll, för att uppnå en modern tredimensionell effekt”. Det finns nya quiltning, sömmar och färganpassningsalternativ tillgängliga också.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *