Home Uncategorized Belysning till julgranen

Belysning till julgranen

by admin
Julgransbelysning

Snart är vår allra mest glittrande högtid här. Julen. Det kan vara ett bra tips att börja förbereda för dekorationerna redan nu för att slippa stressa runt i sista sekunden. 

Stämningsfull julgransbelysning

Se till att du har allt julgranspynt färdigt i god tid och ingen julgran utan julgransbelysning – oavsett om du har en riktig gran eller en plastgran! Visst är det bland det härligaste att tända julgransbelysningen i decembermörkret och mysa hemmavid?
Det finns ett oerhört stort utbud av julgransbelysning på marknaden och du lär garanterat hitta den som passar dig och din smak allra bäst. Kanske vill du ha en traditionell slinga med ljus, som ser ut som stearinljus eller så väljer du kanske en julgransbelysning med toppring som kläs över julgranens topp för att sedan falla ner vackert över grenarna. Ja, det var bara några få exempel på de ljusslingor som finns. Du hittar även julgransbelysning som är batteridriven och med fjärrkontroll.

Lys upp även trädgården

På en härligt dekorerad och pyntat julgran är ljusslingan liksom kronan på verket som lyser upp det hela.
En del av julgransbelysningarna lämpar sig för så väl inomhusbruk som utomhusbruk. Du hittar slingor i olika längder och det finns självklart belysning med LED-ljus.
Innan du köper julgransbelysning är det bra att fundera över hur lång slinga du behöver. Om du har trädgård eller uteplats är det fint att sätta i ljusslingor även i något eller några av träden där. Vem har sagt att julbelysningen endast lämpar sig för just julgranar? Lys upp vår mörka årstid med stämningsfullt ljus! Det gör så väl ditt hem som din trädgård hemtrevligare och inbjudande.
Ett tips för att slippa trassel när du ska sätta upp din julgransbelysning: börja från toppen och ta den sedan långsamt och försiktigt nedåt. Se till att änden är närmast elkontakten. Därefter är det dags att pynta granen för en fröjdefull jul.

You may also like

Leave a Comment